(Android) Ace Defender: Dragon War įjungti VIP būseną
Mar 7, 2022 3:33:48 GMT
Post by dejahobtole on Mar 7, 2022 3:33:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ace Defender: Dragon War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įjungti VIP būseną ▞▞▞
▞▞▞ Ace Defender: Dragon War 2022 version ▞▞▞
Įspėjimas visiems naujiems žaidėjams, kūrėjas moka pridėti visas 5 žvaigždučių apžvalgas. Nesąžiningas ir netikras ir nori tik pinigų be naujo leistino turinio 5 mėnesius. Esu geriausias kelių serverių žaidėjas, išleidau daugiau nei 30 000 VIP 15, pradžioje mėgau žaidimą, kaip ir daugumai žmonių, bet tai buvo jų spąstai, kad pradžioje viskas būtų labai paprasta ir nemokama. Dauguma serverių jau tušti ir kūrėjams tai nerūpi, nes jie jau gavo jūsų pinigus per trumpą laiką. Siūlykite kitų žaidimų!
Taip, po priežiūros viskas gerai, tęskite šiuos įvykius, tik prašau, netapkite klasikiniu pay2win žaidimu. Ačiū
Ilgiausias visų laikų intro... Kada galėsiu groti pats? Aš jau išstojau. 15 minučių pamokų yra per daug!!!!!!!
Niekada anksčiau nemėgau žaidimų mobiliesiems, bet šis iš tikrųjų pritraukė mano dėmesį daugiau nei 10 minučių.
Gražus žaidimas, kuris neleidžia iš karto koreguoti nustatymų ir elgiasi kaip su idiotu. Panašu, kad jis puikiai tinka žmonėms, kurie mėgsta žaidimus, nusileisti jiems su waifusais ir drakonais.
Šis žaidimas yra nepaprastai įdomus ir sukelia priklausomybę. Tai labai strateginis ir didelis poreikis atkreipti dėmesį į visus personažus ir jų galias bei sugebėjimus.
šie žaidimai yra gana įdomūs, jaučiasi naudingesni nei dauguma gacha
Linksmi žaidimai su puikia grafika!
Maniau, kad tai bokšto gynybos žaidimas?.. Tačiau aš tik vieną kartą žaidžiau TD mūšį ir tai buvo pamokoje. Nuo to laiko tai tik VS .. Taigi, koks reikalas?
Tai sososososiškai geras, veikėjo grafinės detalės matomos. Norėčiau, kad jame būtų sukurtas filmas ar kokia nors anime serija su ta pačia estetika ♥️
Ar gerai. Reikia šiek tiek pakoreguoti, bet viskas gerai
Linksma kol kas, miela grafika.
Kokia prasmė sudaryti pageidavimų sąrašą smuklėje, jei iš tikrųjų nieko negaunate? Paskutinius 2 mėnesius tame sąraše turėjau Kruvinąją baronienę, VISIĄ PATI, ir padariau daugiau nei galiu suskaičiuoti 10 traukimų tavernoje. Ir NE KARTĄ nesu gavusi baronienės. Ir arenos reitingas verčia mane visą dieną pakilti iš 14-os vietos, o tiesiai ant jungiklio sakoma: „Sveikiname, kad užėmiau 22 vietą“. Kaip? Praleidau kiekvieną 16 geriausių įvykių nuo tada, kai pradėjau šį žaidimą. Nešvaistykite tikrų pinigų jokerių žaidimams.
Ace Defender: Dragon War Lakon Peranan dikq
F2P žaidimui maniau, kad tai gana gera. Daug smagių herojų, daugybė įvairių žaidimo režimų, besisukančių aplink pagrindinį automatinių šachmatų mechaniką, ir tinkamas gebėjimas tobulinti savo herojus. Žinoma, yra daug dalykų, kuriems reikia išleisti tikrus pinigus, bet niekada nemaniau, kad to reikia. Sakyčiau, blogiausi dalykai šiame žaidime yra 1. Įjungtas bokšto gynybos režimas 2. Galimybė praleisti kovos animaciją galima tik 1 arba 2 režimais. Išskyrus naujų herojų įvertinimą, tai nėra taip smagu žiūrėti
Atsisiunčiau tai, kad galėčiau žaisti gynybinio bokšto žaidimą. Tai ne!! Ir jūs iš esmės nekontroliuojate mūšių. Tikrai nemėgstu žaidimų, kurių pats nežaidi
Mėgstate dizainą ir nuotykius... Galima būtų atnaujinti ekspedicijos takus
Progresas yra gerai struktūrizuotas. Taip pat daug atlygio galimybių, kad išlaikytumėte savo veiklą.
Žaidžiu jau savaitę. Labai priklausomybę sukeliantis žaidimas. Geriausia tai, kad tai ne P2W žaidimas. Apie 400 žaidėjų pirko mėnesinius pasiūlymus mano serveryje ir nieko neišleido, vis tiek esu top 10 reitinge. Tai reiškia, kad vienintelis dalykas, kurio jums reikia, yra būti aktyviu žaidėju.
Žaidimas sukonfigūruotas taip, kad melžtų jums pinigų, kad juos patobulintumėte. Įrankių kritimo greitis yra silpnas, jūs turite laukti tuščiosios eigos atlygio, kad galbūt gautumėte naudingą įrangą. Netgi išlyginus herojus verčia ilgai laukti arba mesti brangakmenius, kad nusipirktum tai, ko reikia. Ne bėda, nebent turite kitokį gyvenimą nei šis žaidimas.
Puikiai sukurtas ir įdomus, papildymai apie žaidimą paskatino mane jį išbandyti.
Šis žaidimas yra geras, bet nemirtingų herojų kritimo procentas tavernoje yra tikrai mažas.... tai vienintelė priežastis, kodėl man nepatinka
Žaidimo aprašymas yra per menkas. Kūrėjai tikrai pateikė nedidelį aprašymą. Skundžiuosi, kad paaugliai nuolat skambina telefonu, bet su šiuo žaidimu mano telefone, būdama 47 metų, tapau ta paaugle, kuri nuolat skambina jo telefone. Jei būtų 6, skirčiau 6 žvaigždutes. Galimybė užsidirbti aukščiausios kokybės deimantų dideliais kiekiais vien atlikus užduotis yra didžiulė. Veikėjai ir animacijos yra beveik geresni nei kai kurių didelių žaidimų platformų.
Hill Climb Racing 2 Karera nqo
Geras žaidimas, bet aš negaliu prisijungti dabar, nes man sako, kad yra atnaujinimas, bet nėra atnaujinimo parinkties žaidimų parduotuvėje?
Nuostabu. Geras tuščiosios eigos ir žaidimo balansas.
Pats žaidimas buvo geras, išskyrus tai, kad žaisti buvo labai apmokama... mano problema yra ta, kad aš negaliu prisijungti. Jis vis sako, kad yra naujesnė žaidimo versija ir reikia atnaujinti, bet kai aš tai gerai, Google Play parduotuvė sako, kad turiu naujausią versiją. Ir viskas, ką gausiu, yra automatizuotas pranešimas, kuriame atsiprašome dėl problemų, susisiekite su socialine žiniasklaida ir praneškite apie gedimą. Na, aš neturiu socialinių tinklų paskyrų. Taigi spėju, kad daugiau nebegaliu žaisti. Šlubas. Kad nebūčiau išleidęs pinigų...
Reklama apgaulinga. Žaidimas šlamštas.
Kaip brangu, jie apgaudinėja savo „atsitiktinius“ atrankos žaidimus ir jiems tai pavyksta, todėl jūs turite išleisti 700,00 USD per savaitę, kad neatsiliktumėte nuo geriausių žaidėjų, jei norite būti konkurencingi. Neverta gaišti laiko ir TIKRAI neverta žaisti. Paprašiau, kad jie atkreiptų dėmesį į suklastotus žaidimus ir didžiulę jų imamą $ sumą, bet akivaizdu, kad jiems tai nerūpi ir jie visu greičiu lekia godumui. NEATSISIŲSTI!!!
Taigi jie pagaliau atsakė po mėnesio. Su automatiniu atsakymu apie "jei aš naudoju 4G arba man reikia atnaujinti žaidimą. Jie, matyt, nepastebėjo mano žinutėje, kad naudoju 5G ir turiu naujausią naujinimą. Jie nesirūpina savo klientais. Aš laikausi savo įvertinimo, nes negaliu jų įvertinti neigiamai. Jie yra apgailėtini, kiek klientų aptarnauja ir gali pabučiuoti mano $$. Jums bailiams rūpi tik doleris, o ne klientas. Pankai, daug jūsų.
Priei įjunkite į alijanca Lietuvą pokolkas esu naujas bet aktyvus
Ace Defender: Dragon War Rollespil xywu
Labai graži grafika ir įtraukiantis žaidimas..
Man patinka žaidimas, bet kartais tiek daug klaidų. Išspręskite problemą tq
Pastarąją savaitę mėgavausi žaidimu, tačiau pastaruoju metu kyla problemų prisijungiant. Jis visada užstringa įkeliant ir paraginant tinklo klaidos pranešimą. Tai tikrai ne mano tinklo kaltė, nes turiu labai greitą internetą. Jei jūsų serveris pilnas, todėl žaidėjams kyla problemų registruojant, išplėskite. Tai verčia mane dvejoti dėl išlaidų šiam žaidimui.
Puikus žaidimas ir laiko žudikas. Patinka koncepcija, menas ir viskas, kas su ja susiję.
Turėtumėte į žaidimą įtraukti daugiau anime personažų, tokių kaip Naruto, tai gali paskatinti daugiau žmonių žaisti jūsų žaidimą, tai tik mano nuomonė, bet tai geras žaidimas
Pats žaidimas yra tinkamas, bet aš iš tikrųjų nusipirkau vieną iš jų žaidimų paketų ir niekada jo negavau. Beveik 2 savaites bendrauju su klientų aptarnavimu be jokių rezultatų. Nešvaistykite pinigų.
Tai geras žaidimas, į kurį galite tiesiog užsukti, jei neturite ką veikti. Vertinu šį žaidimo dešimtuką
Mylėk. Geriausias iš daugelio pasaulių žaidimo tipo žaidimas. Visada ką veikti. Veiksmų paketas.
Žaidime buvo nurodyta, kad rasta 1.9.1 versija, atnaujinti? Kai patvirtinu, naujinimas nepasiekiamas. Iš naujo paleidau telefoną tikėdamasis, kad vėl galėsiu žaisti žaidimą, tačiau ekrane visada rodoma ta pati problema. 2021-12-16 Ši problema vėl egzistuoja. "Rasta nauja versija 2.0.0, atnaujinti?" Kai patvirtinsite, nematysite galimų naujinių. Dabar negaliu žaisti žaidimo, nes jis įstrigo lange "Rasta nauja versija 2.0.0, atnaujinti?"
Tai įdomus strateginis žaidimas su paprasta mechanika ir lengvai išmokstamu žaidimu
NEŽAISTI. JIE BANDYS PAVOGTI JŪSŲ PINIGUS!. Turėjau neteisėtų pirkinių, todėl paprašiau grąžinti pinigus iš Google Play parduotuvės, todėl tiesiogine prasme nebegaliu nieko padaryti šiame žaidime, nes jie bando priversti mane grąžinti pinigus už neteisėtus pirkinius, o tai yra vagystė ir yra neteisėta. Pateikiau bilietą ir išsiunčiau el. laišką ir vis dar negavau atsakymo. Vis dar laukiu, kol bus grąžintos lėšos, ir galbūt galvoju apie teisinius veiksmus. Prašome vengti šio žaidimo!!!!