(iOS) Animal Warfare kódy mnohých zdrojov
Mar 7, 2022 3:17:44 GMT
Post by dejahobtole on Mar 7, 2022 3:17:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy mnohých zdrojov ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Bola to zábava, kým som po niekoľkých hodinách nedosiahol úroveň 50. Potom po každom 10-sekundovom zápase ste NÚTENÝ pozrieť si celú reklamu predtým, ako dostanete možnosť pozrieť si ĎALŠIU reklamu, aby ste strojnásobili množstvo peňazí, ktoré ste zarobili z desaťsekundového zapojenia. Majte na pamäti, že ak nepozeráte reklamy dobrovoľne, budete rýchlo prekonaní a nebudete môcť napredovať.
Skvelá hra! Páči sa mi dizajn a mechanika. Je tak zábavné zbierať všetky zvieratká. Bol by som rád, keby existoval režim sandbox, kde máte prístup ku všetkým zvieratám a môžete vytvoriť rozloženie pre oba tímy. Je tam len pár chrobákov, ako keď niekedy zmizne jedno z mojich zvierat. Okrem toho skvelá hra!!
Výborná hra
Super
Najprv sa mi táto hra naozaj páčila, ale potom sa všetky moje zvieratá zduplikovali. Potom som si myslel, že je to dobrá vec, a tak som zlúčil všetky platené zvieratá, aby som získal celkom dobré zvieratá, pričom po zatvorení aplikácie mi zrazu zostala menej ako štvrtina zvierat. Ak by sa tak nestalo, ohodnotil by som túto hru 5.
Má potenciál, ale aby ste napredovali, musíte sledovať reklamy. Množstvo meny bez sledovania reklám je také malé, že na tom nezáleží. ODSTRÁŇTE BANNEROVÉ REKLAMY, PREKÁŽA TO V CESTÁCH MENU!!!!
Edit: Jaj, automatická odpoveď. Originál: Prial by som si, aby to malo režim karantény, kde by ste mohli upravovať obe strany pomocou nekonečného počtu jednotiek, ktoré ste odomkli, bolo by to skvelé, zvážte jeho pridanie!
Dobre, keď som išiel na túto hru, bolo to zábavné, pretože som mal iba jedno zviera a nenávidel som ho, ale išiel som 15-krát a už mi nedovolil vyhrať a povedal mi, že má veľa reklám, ja nie som klamať a potom ma to za 1 minútu vyhodilo z hry, takže túto hru nenávidím Môj brat ju hral a šiel všetko, ale ja nie, môj priateľ ma nemiluje a iba môjho brata
Hra je v poriadku, až príliš jednoduchá, bol by som rád, keby to bol režim sandbox box a jednoduchý normálny a tvrdý režim
👌👌👌
Doplnky sú zavádzajúce, všetky to vyzerajú ako simulátor, ale ukázalo sa, že ide o zlučovaciu hru, ceny za položky sa astronomicky zvyšujú vždy, keď si ich kúpite, a jediný spôsob, ako niečo získať, smiešne stúpa, pričom zostáva málo spôsobov, ako zarobiť. mince a samotné postavy sú v porovnaní s nepriateľmi slabé. Jediný spôsob, ako získať veľa mincí, je sledovať pridávanie, ktoré vývojárom dáva peniaze Šťastní vývojári, alebo chcete, aby som vám dal viac hviezdičiek?
Príliš veľa reklám, takže odinštalujem. Ak by som si chcel pozrieť reklamu uprostred hry, zahral by som si logickú hru, ktorá je ich plná.
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Teka-teki fccm
Hra bola ok. Zvieracia verzia TABS. S reklamami na vylepšenia a občasnými vynútenými reklamami som v poriadku... Vývojári potrebujú nejakú podporu, ale vynútené reklamy každé lvl=odinštalovanie
Je to zábavná hra. Len dúfam, že je to hra, ktorú môžem hrať bez toho, aby som za ňu míňal peniaze, aby som získal rubíny. Len si želám, aby som mohol zarobiť rubíny rýchlejšie. Ale oplatí sa vyskúšať.
Animal Warfare ስልት inm
Bolo by skvelé, keby som mohol hrať päť minút bez reklám, hry zadarmo sa spoliehajú na doplnky, ale každá vlna je otravná
Nezostáva vám nič iné, len stlačiť tlačidlo a získať kartu, raz za čas sa spojiť a stlačiť tlačidlo, aby ste videli, či ste vyhrali. Nie je potrebná žiadna zručnosť, je to veľmi nudné.
Bomba hra
Skvelá hra, ale často zamŕza, musela sa niekoľkokrát vynútiť zatvorenie a opätovné otvorenie a tiež stratila niekoľko jednotiek po prihlásení
Animal Warfare Strategiya zjhv
Je to naozaj zábavná hra, môžete bojovať s inými zvieratami a získať 3x, keď prejdete na reklamu, táto hra je skutočne zábavná, ktorú by si malo zahrať viac ľudí
Reklamy na hru! Bol som v poriadku, keď boli reklamy nepovinné, teraz sa vkladajú do spodnej časti hry, aspoň na Androide. Nič nepokazí zábavu z tejto odľahčenej hry tak, ako perma reklama prilepená na spodok obrazovky. 1 hviezdička za prehnané schopnosti reklamy, +1 za samotnú hru.
Hra je dobrá, naozaj sa mi páči, ale neznášam to, ako ma spätne sleduje, ak ju z akéhokoľvek dôvodu musím odinštalovať a potom znova nainštalovať, stratím postup a môj strom je späť na malý stromček, kým ho vôbec nevyrastiete akýkoľvek
No, hra začala veľmi zábavne a pútavo, ale keď sa dostanete na neskoršie úrovne, množstvo zlata, ktoré získate za kolo, ani zďaleka nestačí na získanie ďalších zvierat. A áno, nemali by vám to dať len tak, ale ja sa dostávam z úrovne 100 na 220 s takmer žiadnym zvýšením množstva zlata, ktoré dostanem za úroveň, čo je smiešne, najmä ak vezmete do úvahy, že získavate viac a viac možných zvierat, čo sťažuje levelovanie. aktuálne hore.
už ani hrať neviem. Choďte do úrovne a nič tam nie je. Kliknutím prehrajte a celá vec sa zrúti.
Animal Warfare ስልት grtu
Veľmi nevýrazné s množstvom reklám s výzvami, ktoré vyžadujú sledovanie reklám;-;
Kokot123
Dal by som tomu 5, ale už VÍKARÁT sa stalo, že som si pozrel reklamu na 3x/mince/odomknutie boxov a nedostal som za to odmenu.
Animal Warfare אסטרטגיה ktro
Je to jednoduchá hra, ktorá od skoku posúva mikrotransakcie a reklamy. Skutočná hra je len sledovať boj zvierat. Nezdá sa, že by to bola nejaká stratégia.
Táto hra je úžasná. Má skvelú grafiku a dobrú kvalitu zvuku. Bolo by skvelé, keby ste pridali PVP, kde môžete bojovať s inými tímami ľudí, s pridaným chatom. Samozrejme, Úžasná hra
Páči sa mi tento koncept, ale predstavuje absolútne nulovú výzvu, okrem výzvy zberu. Chcel by som vidieť viac výziev v bitkách.
Dávam tomu 4 hviezdičky, pretože zakaždým, keď hrám po 2 alebo 5 minútach, hovorí, že hra bola zastavená, ale stále ju tak veľmi milujem
Ďalšia hra s reklamnou farmou v obchode s aplikáciami sa nehrá ani tak zle, ale nepodporujem hry, ktoré to robia, len vás to otravuje, pohádate sa, dá vám to možnosť pozrieť si reklamu a získať odmenu poviete nie ďakujem, choďte si užiť zvyšok hry, ale teraz nie, sledovali reklamu, ktorá sa reštartuje, ak potiahnete prstom nadol, aby ste sa pozreli na upozornenie, a s najmenším xi to nenávidím v telefónnych hrách. Dal by som tomu hviezdičku a pol, ale to nie je možné
Animal Warfare ስልት efq
Páčia sa vám reklamy? Potom je toto hra pre vás! Žiadna skutočná výzva. Hra na výdrž, v ktorej zistíte, koľko reklám môžete sledovať. Chcete získať lepšie veci? Sledujte reklamy! To je všetko v tejto hre. Prehrávač tu toho veľa nenarobí...okrem reklám na sledovanie.
Stiahol som si to, pretože to vyzeralo zábavne. Hneď ako som to spustil a dostal som sa na úvodnú obrazovku, chce to odo mňa „kúpiť“ a zviera za 100 mincí a tak kliknem a nič nerobí, len sa zasekol. Chromý.
Jediná vec, ktorá sa mi nepáči je, koľko mincí je potrebných na získanie nových kariet... Veľmi rýchlo sa to predražuje, ale okrem toho je to úžasný zabijak času
Veľa bugov a závad zvieratá strihajú cez steny nezničiteľná žirafa vole je tam veľa bugov a závad a niekedy to jednoducho nenačíta zvieratá a píše sa, že som prehral alebo hra bude pokračovať, musíte tiež popracovať na lepšej grafike I' Som unavený zo zvierat s nízkym pollym a vyskytla sa jedna chyba, ktorá ma vystrašila, do pekla tam bolo divné zviera s červenými očami a len prechádzalo po celom mieste, prerezávalo sa cez steny a jeho krk sa pohyboval po celom mieste .
Skvelá hra celkovo. Základná grafika, ale zábavná a jednoduchá na hranie.
Táto hra má potenciál, ale nezdá sa, že by bola úplne hotová, nie je tu veľa čo robiť, ak pridajú režim pvp, ktorý by bol skutočne zábavný
úžasná hra, ale chvíľu trvá, kým sa v nej naučíte, inak úžasná hra.
Bavilo, ale naozaj to padá. Po 5 hviezdičkách nič a moje zvieratká sa plnia. Nikdy nestratiť. Naozaj to potrebuje nejaké úpravy, ale má to potenciál. Nedostatok priestoru nie je náročný a nedostatočný rast. Tiež som si istý, že väčšina recenzií je falošná, myslím 4,6? To je vtip. Môže byť, ale nie je to práve teraz.
Je to zábavné, ale trochu nudné, pretože všetko, čo robíte, je pozerať sa, takže možno pridajte funkciu, ak ste klepli na zviera, a uberá vám to zdravie, takže 4 hviezdičky
Ak sa chcete posunúť vpred, musíte sledovať reklamy, čo je v poriadku. Čo však nie je, je, že na akýkoľvek bonus potrebujete 2-3 reklamy a každá z nich má 30 sekúnd alebo viac, je zle naformátovaná a lišta časovača sa vzťahuje na jednotlivé reklamy, nie celkovo. Tieto faktory sťažujú túžbu podporovať vývojárov prostredníctvom FTP reklám a nevidím, že by som túto hru dlho hral. Iné aplikácie, ktoré požadujú veľký počet sledovaní reklám, udržujú reklamy na 5 sekúnd alebo menej s občasnými 30 sekundovými reklamami v špecifických a primeraných situáciách.