(Android) Labirinte \u0026 Više cheat code više ključeva
Mar 7, 2022 3:14:37 GMT
Post by dejahobtole on Mar 7, 2022 3:14:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Labirinte \u0026 Više ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Labirinte \u0026 Više IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Labirinte \u0026 Više 2022 version ▞▞▞
Čim uđem u igru, svaki put se pojavljuje reklama da ne mogu ni započeti igru prvi!
Dobro, sviđa mi se ova igra. Imao sam stres i igrao sam ovu igru moj stres je nestao dobra igra, ali ova igra se mora poboljšati 🙂
Ozbiljno? Ova igra me nije pustila ni u glavni izbornik prije nego što se na ekranu pojavio prvi prisilni oglas. Patetični BS koji nitko ne bi trebao podnijeti.
u redu je samo mrzim što su kontrole teške ne možeš se ni pomaknuti i piše labirinti i još više to su samo labirinti to je to
Mazes & More Älypelit hodk
Igrica je super za mozak i razmišljanje
Previše oglasa! Dobra igra i definitivno bih igrao više da nije bilo reklame na svakoj 2. razini....
Vau! Nevjerojatno je da biste svakako trebali kupiti ovaj čitač aplikacija čitajući ovo! Toliko je jednostavno da sam čak pobijedio profesionalca u svakoj stvari koju je izgubio, ali ja sam pobijedio. Morate prestati činiti ovu igru jednostavnom!!!!!!!!(ali svejedno sjajna aplikacija, momci, nastavite tako!) I neka vam molim te napravi još! Sviđa mi se kako aplikacija nema nikakvih dodataka! Mrzim dodatke, ali vau, odlična aplikacija nastavi s poslom!
Mazes & More Hjernetrim ardy
Dobroooo
TAKO FORA
Oglas nakon svake razine. Neprihvatljivo.
Ova igra ima mnogo oglasa. Nakon svakog labirinta postoji jedan. idem odavde. Kasnije ću provjeriti galeriju i vidjeti jeste li se riješili tolikog broja oglasa.
Zabavna je igra, ali većinu vremena igra sama kontrolira, dakle samo 3 zvjezdice; mogu bolje.
To je dobra igra. Ali nakon igranja nekoliko razina ove igre osjećam se dosadno. Ako razina igre bude i teža pa će biti vrlo zanimljivo.
Nadao sam se da ću sam pronaći izlaz, ali umjesto toga, stalno mi pomaže program koji igru čini puno lakšom, a ne zabavnom.
Čudna igrica kaze luka m.😑😑😑😤
Ne mogu završiti labirint. Ne mogu ga natjerati da ide dalje u smjeru bez zida. Mislim da je to greška. 🙁
DOBRO
Лабиринти и още игри Пъзели lar
Previše oglasa za reprodukciju koji su prekinuli moju pozadinsku glazbu. Možda probati i druge oglase?
Igrica ok alijma malo previse reklama pa zbok toja je moja ocjena 4
Ovom igrom je lako upravljati i ne zaostaje previše, a oglasi se prikazuju samo između razina, ali razlog zbog kojeg dajem samo 3 zvjezdice je da kad god slušate nešto u pozadini, ona isključuje glasnoću, a ne samo je potpuno pauzira isključuje glasnoću telefona pa dok se ovaj problem ne riješi ne mogu dati bolju ocjenu.
Provodite 3 puta više vremena gledajući dodatke igre nego što možete igrati igru. Previše dodataka. Igra je jako zabavna za igranje. Kad je možete igrati!
Fora je
Ideja je dobra mislim, kad igraš sve je ok, ali ne priziva moju pažnju okolina je dosadna samo treba se malo poboljšati
Labirinti su prelaki. Volio bih da je teže jer sam igrao samo 10 minuta, a na razini sam 20.
Waaaaaay previše oglasa
Vrlo dobra igra za mozak, ali sam nastavio kliziti čak i ne u ledu pa joj zato dajem 3 zvjezdice.
super igrica
Previše dodati
Svaki put kad sam otvorio ovu aplikaciju, odmah sam odveo na google play, da bih dobio drugu aplikaciju ili je odmah pokrenuo oglase, otvorio sam je 8 puta i još uvijek nisam došao do prave igre.
Рафт: Выживание на плоту Симуляторы wawl
Mazes & More Hjernetrim soit
Oglasa nakon svake utakmice je malo. Bila bi dobra igra, ali nažalost previše reklama!
Uredu je
Žao mi je što moram reći, ali morao sam svoju zvijezdu učiniti 3! Nakon nekih razina nisam mogao pomicati gore ili dolje 4 labirinta! Svidjelo mi se, ali ŠTO SE DOGODILO!? molim popravi ovo i dat ću ovo 5 ili 4!!!😔😢😐
Buuuuuuu iiii bjlaaaakkk
Previše reklama. Labirinti su bili zabavni, ali morate gledati reklame prije nego što počnete igrati, zatim dok se igrate, a zatim nakon svakog labirinta.
Kontrole nisu bile ono čemu sam se nadao. Osim toga, bio je uredan, ali je bio neugodan za korištenje.
Mlogo je dobra igrica od unii skyler
U redu je, ali mislio sam da će imati više od labirinta kao možda neke druge igre od labirinta?!
Boze sacuvaj
Previše je jednostavno i lako, mora biti izazovno da biste poželjeli nastaviti igrati.
Da budem iskren, mislio sam da će mi igra poboljšati mozak, uspio sam riješiti najduži labirint u samo nekoliko sekundi, moji prijatelji su bili iznenađeni jer je većina njih još uvijek bila zauzeta praćenjem različitih puteva. nevjerojatno iskustvo
Invazivno - Nekada je bila zabavna diverzija. Sada želi pristup mom Google računu i ne dopušta mi da pređem na igru kada odbijem. Onda mi nije dalo da izađem. Pritisnuo sam tipku za povratak i pitalo me želim li izaći. Pritisnuo sam "da" i ništa se ne bi dogodilo. Nakon pauze pokušao bih ponovno izaći s istim rezultatom. Morao sam ponovno pokrenuti telefon da bih izašao. Ova aplikacija je TRAJNO uklonjena s mog telefona!
Previše oglasa
Dobri labirinti.. ali oglasi su predugi.. ne mogu se nositi s njima..
迷宮及更多 解謎 oxy
ono što mi se ne sviđa je to što ti uglavnom pokazuje kamo ići i volim igre koje su izazovne, a ne neka stvar koja će ti sama reći kamo ići
Previše oglasa. Ne znam kako se programeri izvuku s tim. DEINSTALIRAJ.
Zabavna je i aktivna, imate puno opcija za odabir iz igre
Boli me glava od tih strjelica za labirint NE PREPORUCUJEM!!
Ova igra je jako opuštajuća preporučam ju definitivno!
Ova igra ima labirinte koji na prvi pogled izgledaju komplicirano, ali se ispostavilo da su (razočaravajuće) brzi i jednostavni za rješavanje. To je način da se gubi vrijeme.
Oglasi nakon svake razine se odmah uklanjaju. Jednom svaka 3 - 5 razina bi bila bolja opcija.