(Android) DOOM kody zwiększają monety
Mar 7, 2022 2:55:54 GMT
Post by dejahobtole on Mar 7, 2022 2:55:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DOOM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DOOM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają monety ▞▞▞
▞▞▞ DOOM 2022 version ▞▞▞
Doom to niesamowity fps i jest fajny, jedyne, co bym zmienił, to więcej poziomów, ponieważ pokonałem tę grę w mniej niż jeden dzień
Przywołuje wspomnienia.Mój 11-letni syn opanował już sterowanie.
Wygląda ładnie, ale sterowanie jest naprawdę okropne... Nie można grać - jeśli chcesz doświadczyć klasycznego DooM - lepiej sprawdź porty Androida społeczności.
Tak, nadal uzależniający, nadal wciągający, świetnie działał na S9 plus
Naprawdę podobała mi się ta gra, pokochałem ją jeszcze bardziej, ponieważ stworzyli dodatki do gry, które możesz zdobyć i jest okropna jak PIEKŁO!
DOOM Azione zinj
Logowanie do Bethesdy, naprawdę? Zalogowano. Próbowałem grać bez sygnału, po prostu obróciłem ekran ładowania...
nie mogę grać bez konta, nie mogę utworzyć konta.
Zaloguj się do Bethesdy? I nadal nie loguje się z poprawnymi danymi? Do diabła nie. Napraw to. Usuń potrzebę logowania do Bethesdy, ponieważ już go kupiłem i jestem jego właścicielem. PS: Kiedy to się stanie, zmienię swoją ocenę i będę mógł grać w tę grę...Pomyślałem, że to będzie fajne, jeden z najgorszych schematów sterowania mobilnego, jakie kiedykolwiek widziałem. Próbowałem to rozgryźć przez chwilę, ale po prostu nie działał wystarczająco dobrze w tego rodzaju grze.
DOOM Акционе imbn
Nie możesz używać strzałek/klawiszy kierunkowych do poruszania się w grze, jak masz się poruszać w grze? DOOM na PC zawsze używał klawiszy strzałek/kierunków do poruszania się, tylko dlatego, że jest to Chromebook, teraz nagle cały wszechświat się zmienia? Jacy idioci wymyślili takie rzeczy?
Sterowanie na ekranie jest okropne. Uniemożliwia jednoczesne poruszanie się i strzelanie. W przeciwnym razie wygląda to tak samo jak oryginał.
Mam nowy telefon, teraz nie mogę w ogóle grać w tę grę, którą instaluje, a kiedy wchodzę, gry nie są w pełni zainstalowane, po prostu pozostają na czarnym ekranie
Wraz z najnowszą aktualizacją gra zamyka się, gdy próbuję wczytać szybki zapis.
Nie działa, cały czas czarny ekran.
World Flipper פעולה mydh
Gra zatrzymuje się co 10 sekund, mówiąc, że zostałem odłączony od mojego konta Bethesda, którego nigdy nie chciałem. Chcę zwrotu pieniędzy, gra jest całkowicie niegrywalna z powodu rozłączenia.
Bardziej lubię grać na PC. Nie jestem pewien, czy kiedykolwiek przyzwyczaję się do grania w FPS na telefonie.
Potrzebuje lepszej kontroli, ale jest do pokonania
Uwielbiałem oryginalną grę, ale próba załadowania pliku zapisu powoduje awarię tej gry. Tak zabawna, jak oryginalna gra, staje się nużąca, próbując przebiec zbyt wiele poziomów za jednym razem. Istnieje możliwość wyboru poziomu, więc możesz po prostu przeskoczyć na wyższy poziom, ale częścią satysfakcji z odnajdywania sekretów i wszystkiego było rozpoczęcie późniejszych poziomów z lepszym zdrowiem, zbroją i bronią. Nie możesz tego zrobić, jeśli zaczniesz od zera na późniejszym poziomie. Ponadto nie został zaprojektowany do sterowania na ekranie dotykowym.
Doskonałość. Sterowanie już po kilku minutach jest absolutnie genialne! Co za wspaniały port!
Trudne do kontrolowania
Świetnie. Czuł się obcy. Wsparcie kontrolera? Napisz do mnie!
CoD mobile sprawił, że ich mobilne fps działały, strafing, poruszanie się i celowanie jest okropne na ekranie dotykowym. Najgorsze sterowanie Dooma, jakie widziałem.
Niesamowita gra. Obsługa gamepada dla jakości konsoli. Warto kupić
Nie można powiedzieć nic dobrego o tym porcie bez powiedzenia czegoś złego i na odwrót. Super rozczarowujący schemat sterowania, ale wciąż jest to Doom w jego rdzeniu. Istnieją lepsze sposoby grania w Doom na urządzeniach mobilnych, ale jest to jedyny oficjalny sposób na grę.
Nagle gra nie wczytuje żadnych zapisanych stanów gry. Po prostu zawiesza się. Teraz żałuję mojego zakupu.
Wymaga obsługi kontrolera bluetooth
Teraz, gdy problem z zawieszaniem się gry podczas ładowania zapisu został naprawiony, jest to całkiem solidny mobilny port DOOM-a.
Najlepsi z najlepszych. Zrób sobie jednak przysługę i podłącz kontroler konsoli przez bluetooth. Po tym jest dokładnie to samo, co wersje, które można dostać na ps4
wspaniale wreszcie zobaczyć to od Bethesdy. dla 5 gwiazdek dodaj obsługę kontrolera, wybór poziomu, zmień przycisk otwartych drzwi na coś innego. jak wyskakujący przycisk po lewej stronie, który pojawia się, gdy znajdziesz się wystarczająco blisko drzwi lub przełącznika. automatyczny ogień byłby również miły dla zwykłych graczy. fajna byłaby też możliwość zmiany tła obramowania. niektóre opcje dostosowywania hud również byłyby świetne. edit*teraz konto bethesda jest zepsute :/
Niesamowity port, dopóki nie zdałem sobie sprawy, że nie ma kontroli nad zmianą broni.
Zaskakujące, podejrzane sterowanie. Fajna próba przerobienia tej klasycznej gry, ale nie wyszło.
Kiedyś była niesamowitą grą, ale teraz po prostu się zawiesza, gdy próbuję wczytać grę z funkcją szybkiego zapisu
dlaczego konto? nie chcę konta. zwrócone z powodu tego i niezgrabnych kontroli